Ποιότητα - Πιστοποιήσεις

EN ISO 22000:2005 (ΙΟΥΝΙΟΣ 2019)

EN ISO 22000:2005 (ΙΟΥΝΙΟΣ 2019)

almaicecream 09/12/2019 0
...
Read More
Γλυκός θησαυρός με αξία.. διατροφική

Γλυκός θησαυρός με αξία.. διατροφική

almaicecream 28/07/2015 0
Βασικά πράγματα που θα έπρεπε να γνωρίζουμε για το «παγωτό γάλακτος»   Με την αναθεώρηση του άρθρου 137 του ΚΤΠ για το παγωτό (ΦΕΚ 1390 Β΄/27.04.2012)...
Read More
Παγωτό Γάλακτος, Παγωτό ή Παγωμένο Γλύκισμα? Εσύ αποφασίζεις…

Παγωτό Γάλακτος, Παγωτό ή Παγωμένο Γλύκισμα? Εσύ αποφασίζεις…

almaicecream 17/06/2015 0
έχρι τώρα ο διαχωρισμός ήταν Παγωτό ή Παγωμένο Γλύκισμα?.   Με βάση τον Κώδικα Τροφίμων & Ποτών (άρθρο 137) το Παγωτό επιτρεπόταν να παρασκευάζεται με...
Read More