50 Χρόνια Παγωτό

Βιοτεχνία Παγωτού από το 1971

Ο Ιωάννης Φιωτάκης ιδρυτής της βιοτεχνίας παγωτών ALMA, δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1966 και από τότε υπηρετεί με συνέπεια και ευθύνη το χώρο αυτό.
 
Το 1971 ιδρύει τη βιοτεχνία παγωτού ALMA και χρησιμοποιώντας πάντα αγνά υλικά και αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, τηρώντας αυστηρώς τους υγειονομικούς κανόνες και χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές, παρασκευάζει προϊόντα με ξεχωριστή γεύση και άριστη ποιότητα.
Το 1976 μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Πικέρμι αττικής όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα.
Το 1984 προχωράει στην αγορά μηχανής (καδένας) παραγωγής τούρτας παγωτού (της πρώτης στην ελληνική αγορά).
Το 1986 προχωράει στην παραγωγή παγωτίνι - σοκολατάκι και στην συνέχεια επεκτείνεται καλύπτοντας ολόκληρη την γκάμα παγωτίνι –παγωτό
Το 2010 προχωράει σε ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού (touch screen controlled continuous freezer)
 
Σήμερα η οικογενειακή βιοτεχνία παγωτών ALMA, επιμένοντας σταθερά στη χρήση αγνών υλικών, παραδοσιακών συνταγών και εφαρμόζοντας σύστημα haccp, συνεχίζει προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων παγωτού και πάνω από 30 διαφορετικές γεύσεις, προσπαθώντας πάντα να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία.