Ιστορικό

Ιστορικό

  • To 1966 ο Ιωάννης Φιωτάκης, ξεκινά τη διαδρομή του στο χώρο του παγωτού.
  • Το 1971 ιδρύει τη δική του βιοτεχνία παγωτού ALMA, και χρησιμοποιώντας πάντα αγνά υλικά και αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, τηρώντας αυστηρώς τους υγειονομικούς κανόνες και χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές, παρασκευάζει προϊόντα με ξεχωριστή γεύση και άριστη ποιότητα.
  • Το 1976 μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Πικέρμι αττικής όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα.
  • Το 1984 προχωράει στην αγορά μηχανής (καδένας) παραγωγής τούρτας παγωτού (της πρώτης στην ελληνική αγορά).
  • Το 1986 προχωράει στην παραγωγή παγωτίνι - σοκολατάκι και στην συνέχεια επεκτείνεται καλύπτοντας ολόκληρη την γκάμα παγωτίνι –παγωτό.
  • Το 2010 προχωράει σε ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού (touch screen controlled continuous freezer).
  • Το 2015 η σκυτάλη περνάει στη νέα γενιά, η οποία σεβόμενη τη φιλοσοφία της οικογένειας παραμένει σταθερή και πιστή στις αξίες : αληθινή ποιότητα, αυθεντική γεύση και  διατροφική συνείδηση.