ΓΙΑΤΙ ALMA?

H απόφαση μας να συνεχίσουμε να παράγουμε παραδοσιακό βιοτεχνικό παγωτό στηρίζεται από τις επιλογές μας
 
1. στην επιλογή των πρώτων υλών 
με την χρήση βούτυρου γάλακτος και κρέμας γάλακτος και όχι υδρογονωμένων ελαίων και λιπών
με την χρήση πραγματικής σοκολάτας και όχι απομίμησης
με τη χρήση φυσικών φρούτων και όχι χρωμάτων στην παραγωγή παγωτών φρούτου και παγωτών γρανίτας.
 
2. στην μικρή διόγκωση (περιεκτικότητα σε αέρα) που έχουμε επιλέξει να δίνουμε στο προϊόν μας, δίνοντας πλούσια γεύση σε κάθε κουταλιά. Μεγαλύτερη απόλαυση με μικρότερη απαιτούμενη ποσότητα. Άλλωστε αυτό ήταν και το παγωτό που είχαμε μάθει να τρώμε από παιδιά.
 
3. στις «καθαρές» γεύσεις που έχουν τα παγωτά μας, αφού επιλέγουμε η γεύση και η ένταση του παγωτού να χαρακτηρίζει όλη τη δομή του και να μην οφείλεται στα διάφορα toppings και variegato, που έχει επικρατήσει να χρησιμοποιούνται πάνω σε μια ουδέτερη βάση και να είναι αυτά που δίνουν όλη την γεύση και πολλές φορές και την ονομασία του παγωτού.
 
4. στις σταθερές σχέσεις με τους προμηθευτές μας, με κριτήριο πάντα την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη για την προμήθεια πρώτων υλών και υλικών συσκευασίας που θα προσδίδουν αξία, ποιότητα και ασφάλεια στο προιόν μας.
 
5. στον σημαντικό ρόλο που παίζει η γνώμη και η ικανοποίηση του πελάτη μας. Για μας ο καταναλωτής είναι ταυτόχρονα και συνεργάτης. Είναι αυτός που μας στηρίζει τόσα χρόνια και νιώθουμε ευθύνη αλλά ταυτόχρονα χαρά όταν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του. Σεβόμαστε και τιμάμε τον πελάτη μας ακούγοντας με προσοχή τις ιδέες του, αφού μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος.